Popularne powiedzenie mówi „przez żołądek do serca”. Zgadzacie się z nim czy też nie, my chętnie zadbamy o kulinarną oprawę Waszej wyjątkowej Walentynkowej kolacji.
Nasz Chef Adrian Halusiak proponuje na ten wyjątkowy wieczór:
Przystawka:
Wędzona polędwica z dorsza / rzodkiew / rostie
Zupa:
Gruszka-pietruszka / limonka / chips
Danie główne:
Pstrąg łososiowy / ogórek zielony / kalafior / seler
Boczek / kasztany / ziemniaki / czerwona cebula
Deser:
Ekler / mus czekoladowy / maliny
Kolację rozpoczniemy kieliszkiem prosecco, a wieczór w wyjątkowej atmosferze będzie dla Was niezapomnianym prezentem.
Koszt kolacji: 190 zł / osoby
Rezerwacje: 607 150 701
Dostępne godziny: 17.00, 18.00, 19.00 oraz 20.00 (ilość stolików ograniczona)