Wydarzenia

Najbliższe wydarzenia

Koncert JUST JAZZ

Międzynarodowy Dzień Jazzu – 30 kwietnia, 20.00

Drodzy Goście! 30 kwietnia o godzinie 20.00 w murach Spichlerza rozpocznie się koncert z okazji Międzynarodowego Dnia…

Nowe wiosenno-letnie menu

Zapraszamy już od 9 kwietnia!

Drodzy Goście! Doczekaliśmy tej chwili! Przed Państwem nasza świeża, pachnąca ziołami i wiosną karta menu. Na dania…

Menu degustacyjne Sous-Chefów

Zapraszamy już 26-27 marca!

Menu degustacyjne Sous-Chefów Zapraszamy już 26-27 marca! Drodzy Goście! Zieleń budzi się do życia – i nasz…

Wielkanocne specjały

Kiermasz Wielkanocny już 9-10 kwietnia

Drodzy Goście! Święta Wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami. Czuć już powoli wiosnę w powietrzu. Chętnie pomożemy Wam…

Żebro wołowe sezonowane

Dostępne od piątku 18 Marca

Drodzy Goście! W najbliższy weekend poza uwielbianymi przez Was rodzinnymi obiadami mamy również danie specjalne naszego Head…

Steki sezonowane 100 dni

Taka uczta, tylko u nas!

35 dni sezonowania już minęło. Antrykot już wygląda smakowicie i niejedni by na tym etapie zakończyli… ale…

Dzień Kobiet w Spichlerzu

Zapraszamy w dniach 8-13 Marca!

Drodzy Goście! Nieprawdopodobne, że jeszcze chwilę temu witaliśmy Nowy Rok, a okazuje się, że za moment obchodzić…

Tradycyjnie wypiekany chleb

Spichlerzowe pieczywo

Na początku średniowiecza pieczywo pojawiało się tylko na stołach bogatych. Nie był to też chleb, jaki znamy…

Tłustoczwartkowe słodkości

Pączki, faworki, róże

Koniec karnawału zwiastowało niegdyś nadejście mięsopustnego czwartku, który dziś znamy jako tłusty czwartek. Choć dziś ostatni tydzień…
Menu