Dlaczego warto zakoszkować w kuchni Spichlerza?

Drodzy Goście!

To co wyróżnia naszą kuchnię to przede wszystkim oryginalność – cała karta opracowana przez Head Chefa Łukasz Szymon Gamoń opiera się na oryginalnych przepisach średniowiecznej kuchni polskiej – oraz jakość produktów.

Dbamy o to, by wszystko co trafia na Wasze talerze zachwycało smakiem, świeżością i było najwyższej jakości. Dlatego też wybieramy dostawców, którzy o jakość również dbają i potrafią ją zachować zawsze na najwyższym poziomie.

Zioła – Robert Robi Ziółka

Mięso – Śląski Wurst Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Jurewicz

Ślimaki – Fresh Snails

Do każdego elementu ułożonego na Waszych talerzach przykładamy taką samą wagę, dlatego też wszystkie dodatki, pikle, farsze, pieczywo, a nawet sosy powstają w naszej kuchni od podstaw.

Head Chef Łukasz Szymon Gamoń wraz z utalentowanymi Chefami – Adrianem Halusiak oraz Szymonem Grzenia – podpisują się pod każdym daniem całym sercem – warto zakosztować w tej wyjątkowej kuchni.

Gwarantujemy, że będziecie chcieli wrócić po więcej!

Zapraszamy do rezerwacji stolików – 607 150 701

Rezerwacje

Menu