Niezmiernie miło jest nam Państwa zaprosić na pierwszą kolację degustacyjną, która odbędzie się w murach XVII wiecznego Spichlerza.
Już 28 stycznia odbędzie się kolacja degustacyjna, podczas której nasz Head Chef Łukasz Szymon Gamoń wraz z 5-cioma wyjątkowymi Szefami Kuchni zaprosi Państwa na kulinarną podróż w czasie: „Kuchnię średniowieczną – mięsną i postną.”
Kolacja składać się będzie z 7 dań, które wspólnie utworzą spójną całość. Do tego selekcja specjalnie dobranych alkoholi, które podkreślą wykwintność każdego z serwowanych dań.
Całości dopełnią nasze wyjątkowe wnętrza oraz atmosfera rodem z epoki.
Rezerwacje można składać pod numerem telefonu : 607-150-701, a także poprzez e-mail: restauracja@spichlerzgliwice.pl
Cena kolacji: 210 zł / os.
Rezerwacje przyjmujemy do: 26.01.2022
Zapraszamy serdecznie!