35 dni sezonowania już minęło. Antrykot już wygląda smakowicie i niejedni by na tym etapie zakończyli… ale my czekamy dalej. I na ten finał na prawdę warto czekać!
Oczywiście w naszym menu cały czas są dostępne steki sezonowane – antrykot oraz rostbef, a także steki z polędwicy wołowej, jednak te będą szczególnie dopieszczone pod okiem naszego Head Chefa Łukasza Szymona Gamonia. Spędzą w profesjonalnej szafie do sezonowania mięsa DRY AGER aż 100 dni!
Czekamy z niecierpliwością.
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/03/274777933_331203689057472_2888711271952239001_n.jpg)
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/03/275022995_331203682390806_431395593926737118_n.jpg)
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/03/275114460_331203722390802_8716068547993453577_n.jpg)
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/03/274777933_331203685724139_189521128820876550_n-820x1024.jpg)
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/03/274731673_331203719057469_3229694618672633754_n-820x1024.jpg)