Steki sezonowane

Kolejna porcja naszych wyjątkowych steków sezonowanych jest już gotowa i czeka na Was w naszej kuchni!

Steki, które znajdziecie w naszym menu przygotowujemy od podstaw w naszej kuchni.
Surowe, wysokiej jakości mięso wołowe, jest u nas wstępnie przygotowywane, następnie umieszczane w specjalistycznej szafie do sezonowania mięsa DRY AGER, w której spędza od 30 do nawet 120 dni. Czas oczekiwania na wysezonowane mięso jest długi, ale wart czekania.

Nie korzystamy z dostępnych na rynku gotowych, już sezonowanych steków. Dzięki temu, mamy pewność co do jakości użytego mięsa oraz warunków w trakcie dojrzewania – niezwykle ważne jest utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz wilgotności na stałym poziomie.

Jeśli jeszcze nie znacie naszych wyjątkowych steków koniecznie sprawdźcie sami! To prawdziwa gratka dla mięsnych koneserów i szukających nowych doznań smakoszy.

Zapraszamy!

Rezerwacje

Menu