Steki sezonowane na degustacji whisky

W przygotowywanie dla Państwa naszych sezonowanych steków Head Chef Łukasz Szymon Gamoń wkłada całe serce. Mięso przewidziane na steki na najbliższy weekend sezonowało się w specjalnej szafie aż 8 tygodni, co nadało mu niesamowitego aromatu i smaku. Dodatkowo, przyrządzane są na żywym ogniu, dzięki czemu są soczyste i niepowtarzalne w smaku.

Zapraszamy już 15 i 16 stycznia na degustację whisky, która idealnie komponować się będzie z porządnym kawałkiem mięsa z naszej szafy do sezonowania.

Poniżej proponowane przez nas zestawy, które pozwolą Wam zasmakować i porównać pełen przekrój smaków whisky produkowanych w Irlandii, Szkocji, USA oraz Japonii. Jeśli chcielibyście jednak porównać, który z krajów najlepiej radzi sobie z tym wyjątkowym trunkiem – przygotowaliśmy również taki zestaw.

I. World Malt Set :
Jack Daniels Single Barrel
Macallan 12yo
Yamazaki 12 yo

II. Scotland Malt Set :
Glenlivet 12yo
Macallan 12yo
The Balvenie 21yo

III. Ireland Malt Set :
Jameson
Jameson Black
Bushmills Black

IV. USA Malt Set :
Wild Turkey
Buffalo Trace
Jack Daniels Single Barrel

V. Japan Malt Set :
Hatozaki Pure Malt
Hatozaki
Hibiki

Zapraszamy do rezerwacji stolików!

Rezerwacje

Menu