100 dni. 14 i pół tygodnia.
Tyle czasu będą sezonowały się nasze steki. Porządne kawały mięsa – najwyższej jakości antrykot oraz rostbef – jeszcze ponad 60 dni spędzą w profesjonalnej szafie do sezonowania DRY AGER, a potem przez żywy ogień w piecu Charcoal Oven – skonstruowanym według naszych wytycznych – trafią prosto na Wasze talerze.
Sezonowanie mięsa nadaje mu wyjątkowego aromatu, niezwykłej struktury i głębokiego smaku. Warto zarezerwować sobie czas na tą ucztę już teraz!
Oczywiście w stałej ofercie posiadamy również steki sezonowane – antrykot, rostbef oraz polędwica wołowa.
Zapraszamy serdecznie!
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/02/273288507_317671633744011_2045134618537396054_n.jpg)
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/02/273419758_317671657077342_2628416037338883656_n.jpg)
![](https://spichlerzgliwice.pl/wp-content/uploads/2022/02/273669938_317671670410674_5132391918111930987_n-767x1024.jpg)